USS COLOMBUS

ICHEB HADNAGY

2019. november 06. - Captain Orvell

icheb_hd.PNG

 

Brunali származású gépészeti főtiszt.

Fajának egyetlen tagja, aki elhagyta a Delta Kvadránst. A USS VOYAGER legénysége menekítette meg a Borg Kollektívából, de szüleivel való konfliktusa miatt úgy döntött a VOYAGER legénységével tart vissza az Alfa Kvadránsba.

A tudomány, a kvantum fizika és még megannyi technológiai ismeretének köszönhetően a Csillagflotta Akadémián egy különbözeti vizsgával hamar végzett az intézmény tanulmányaival, ahonnan a USS Coleman-re vezényelték, majd segített a Fenris Ranger-ek közé állt Hetesnek.

Icheb 2386-ban életét vesztette egy brutális orvgyilkosságban.

Hét Kilenced kérésére, a Szintetikusok segítségével sikerült Icheb-et klónozni, aki Hét Kilenced borg emlékeinek köszönhetően megkapta az eredeti Icheb tudását, emlékeit, érzéseit.

Miután 2400-ban Dr. Soji Asha vezetésével Icheb klónja teljes értékű brunali, xB lett, a Csillagflotta Janeway Admirális segítségével szolgálatba állította a DEEP SPACE NINE-on.

Janeway Admirális külön kérése volt, hogy csatlakozzon a küldetéshez, bár nem szívesen tette, egyfelől az eredeti Icheb emlékei miatt nem vágyott vissza a Delta Kvadránsba, ahova igazából soha semmi sem kötötte, illetve korábbi énje ex-barátnőjével, Naomi Wildman-nal sem szeretett volna egy legénységbe tartózni… de Kathryn Janeway még is rávette, hogy csatlakozzon Orvell Kapitány legénységéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://uss-colombus.blog.hu/api/trackback/id/tr2615293830
süti beállítások módosítása